Kiütötte a vadászt az égből kilőtt, öt kilós lúd

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
A kanadai lúd szép nagy darab szárnyas, akár öt kilósra is felhízhat.Fotó: Tony Hisget / Flickr CC BY 2.0

Az égből aláhulló, kilőtt vadlúd ütött ki egy vadászt Maryland államban. A Washington Post tudósítása szerint Robert Meilhammer és három társa Easton közelében vadásztak vízimadarakra, amikor a fura eset történt.

A vadászok sikeresek voltak, legalábbis erre utal, hogy Meilhammert egy kilőtt lúd ütötte ki. Az égből aláhulló madár fej- és arcsérüléseket okozott az eszméletét vesztő férfinak, akinek két foga is kitört.

A szerencsétlenül járt vadászt a mentők egyből a reptérre szállították, hogy onnan helikopterrel vigyék tovább a sürgősségi sebészetre.

A Post beszámolója szerint az ötkilós lúd rendesen kiütötte Meilhammert, aki, miután a kórházban magához tért, azt még tudta, hogy kicsoda, de Candy Thomson vadőr szerint "mást nem nagyon". Az egyik mentős "súlyosként" jellemezte fejsérüléseit. A Postnak Meilhammert még nem sikerült megszólaltatnia.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.