A brit Lloyd bank is megtiltotta ügyfeleinek, hogy kriptovalutát vásárolhassanak

Több amerikai bank után a brit Llyods bankcsoport is megtiltotta hitelkártya-tulajdonosainak, hogy kriptovalutát vásároljanak. 

A bank ezért döntött így:

A BBC grafikáján a bitcoin, az egyik legnépszerűbb kriptovaluta árfolyamának változása látható. A tavalyi decemberi, majdnem húszezer dolláros csúcs után iszonyatos esést mutatott be a digitális pénznem, jelenleg 8000 dollár környékén áll. (Ez persze még mindig sokkal több, mint a tavaly februári ezer dolláros árfolyam.)

A Lloyds a kiszámíthatlan árfolyamváltozás miatt döntött így, attól tartanak ugyanis, hogy csúnya csőd és adóssághalom lesz a vége a kriptovaluták őrült árfolyamváltozásainak. (BBC


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.