A fiatal Han Solo sztoriját meséli el az új Star Wars

FILM
2018 február 05., 15:43
comments 136
link Forrás

Május 25-én kerül a mozikba a Disney által újragondolt Star Wars-sorozat legújabb epizódja, a sorban negyediknek számító Solo - A Star Wars Story, ami a legendásan sármos pilóta fiatalságát meséli el, nagyjából addig ameddig össze nem bútorozik Luke Skywalkerrel.

Ez a sorozat második spin-off darabja a Rogue One után.

Han Solo egyébként elvileg nemrég, az új széria első fejezetében halt meg, de ettől még a stúdió érdekesnek találta, hogy elmesélje történetét - legalábbis a legelső Star Wars, a New Hope előttig.

A lényeg, hogy tavasszal ismét jönnek a TIE fighterek, Csubakka, a Millenium Falcon, újdonságként Woody Harrelson és egy újabb irgalmatlan kasza a Disneynek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.