A fiatal Han Solo sztoriját meséli el az új Star Wars

Május 25-én kerül a mozikba a Disney által újragondolt Star Wars-sorozat legújabb epizódja, a sorban negyediknek számító Solo - A Star Wars Story, ami a legendásan sármos pilóta fiatalságát meséli el, nagyjából addig ameddig össze nem bútorozik Luke Skywalkerrel. 

Ez a sorozat második spin-off darabja a Rogue One után.

Han Solo egyébként elvileg nemrég, az új széria első fejezetében halt meg, de ettől még a stúdió érdekesnek találta, hogy elmesélje történetét - legalábbis a legelső Star Wars, a New Hope előttig. 

A lényeg, hogy tavasszal ismét jönnek a TIE fighterek, Csubakka, a Millenium Falcon, újdonságként Woody Harrelson és egy újabb irgalmatlan kasza a Disneynek. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.