A fiatal Han Solo sztoriját meséli el az új Star Wars

Május 25-én kerül a mozikba a Disney által újragondolt Star Wars-sorozat legújabb epizódja, a sorban negyediknek számító Solo - A Star Wars Story, ami a legendásan sármos pilóta fiatalságát meséli el, nagyjából addig ameddig össze nem bútorozik Luke Skywalkerrel. 

Ez a sorozat második spin-off darabja a Rogue One után.

Han Solo egyébként elvileg nemrég, az új széria első fejezetében halt meg, de ettől még a stúdió érdekesnek találta, hogy elmesélje történetét - legalábbis a legelső Star Wars, a New Hope előttig. 

A lényeg, hogy tavasszal ismét jönnek a TIE fighterek, Csubakka, a Millenium Falcon, újdonságként Woody Harrelson és egy újabb irgalmatlan kasza a Disneynek. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.