Egyre több kórházban van látogatási tilalom az influenzajárvány miatt

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Országszerte és a fővárosban is több egészségügyi intézményben - van ahol részleges, máshol teljes -  látogatási tilalmat rendeltek el az egyre terjedő influenzajárvány miatt - írja az MTI.

Az ÁNTSZ által hétfő este frissített lista szerint a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ fővárosi Róbert Károly körúti, Podmaniczky utcai, Szanatórium utcai, továbbá Balatonfüreden a Szabadság utcai, Hévízen az Ady Endre utcai és a Kossuth Lajos utcai telephelyén léptettek életbe látogatási tilalmat valamennyi osztályon.

Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház aneszteziológiai és intenzívterápiás, csecsemő- és gyermekgyógyászati, továbbá szülészet-nőgyógyászati osztályán, az újszülöttrészlegen, valamint a pulmonológiai, a krónikus belgyógyászati, az ápolási és az onkológiai osztályon és tilos a látogatás hétfőtől határozatlan ideig. 

Ugyanez vonatkozik Heves megyében a gyöngyösi Bugát Pál Kórház intenzív, pszichiátriai, gyermek-újszülött és szülészeti osztályára, Komárom-Esztergom megyében a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és a tatabányai Szent Borbála Kórházban valamennyi fekvőbeteg-ellátó osztályára. 

Az ÁNTSZ korábban már jelezte, hogy tilalmat rendeltek el Baranya, Békés, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas és Veszprém megyei egészségügyi intézményekben, ezek továbbra is érvényben vannak. A friss listát az ÁNTSZ honlapján lehet böngészni. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.