Repkedtek a madridi védő fogai a valenciai kapus brutális bokszolása után

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap este a spanyol Atletico Madrid csapatának stábja  túlórázni volt kénytelen: ők szedegették össze a pályán a csapat védője, az uruguayi Diego Godin fogait. Godint Neto, a Valencia kapusa taglózta le irgalmatlan erővel egy beadás után a második félidő elején. Úgy repkedtek Godin fogai, hogy az több lassításban is jól kivehető volt.

A madridi csapat játszott hazai pályán és végül 1-0-ra legyőzték a Valenciát, de Godint ez valószínűleg nem vigasztalta: a 48. percben három fogát veszítette el a buldózer miatt, le is cserélték, és komolyabb szájsebészeti beavatkozást kellett végrehajtani rajta a meccs után: Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.