Repkedtek a madridi védő fogai a valenciai kapus brutális bokszolása után

foci
2018 február 05., 15:29

Vasárnap este a spanyol Atletico Madrid csapatának stábja  túlórázni volt kénytelen: ők szedegették össze a pályán a csapat védője, az uruguayi Diego Godin fogait. Godint Neto, a Valencia kapusa taglózta le irgalmatlan erővel egy beadás után a második félidő elején. Úgy repkedtek Godin fogai, hogy az több lassításban is jól kivehető volt.

A madridi csapat játszott hazai pályán és végül 1-0-ra legyőzték a Valenciát, de Godint ez valószínűleg nem vigasztalta: a 48. percben három fogát veszítette el a buldózer miatt, le is cserélték, és komolyabb szájsebészeti beavatkozást kellett végrehajtani rajta a meccs után: 

link Forrás

link Forrás


link Forrás
link Forrás


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.