Sokszereplős drámakezdemény

egyezkedj!
2018 február 05., 13:11
comments 19

" 763nm-es osztatlan közös telken 1/4 tulajdoni rész tulajdonostól eladó. 3 tulajdonos van, írásbeli használati megállapodás nincs a tulajdonosok közt. Szokásjog alapján a szürke területet használja az 1/2 tulajdonrésszel rendelkező, a fehér rész a másik 1/4 tulajdonrésszel rendelkező használatában van. Nem házrészt adok el, hanem tulajdonrészt. A fehérrel jelölt 1/2 rész tartalmaz egy 60nm-es tégla házrészt és egy 12nm-es tégla házrészt (hivatalosan melléképület), ahol például a használatról egyezkedni kell a másik 1/4-del rendelkező tulajdonossal vagy a túlhasználatáért pénzt lehet kérni. Csak készpénzért vásárolható meg."


Köszi, Eszti!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.