Mi lett volna, ha az Echo TV riportere úgy megy neki Orbán Viktornak, mint ahogy a diáktüntetővel tette?

POLITIKA
2018 február 06., 09:07

A diáktüntetésekről készült videóriportunkból vált ismertté az a jelenet, amikor az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos olyan kioktató és lekezelő stílusban esett neki a diáktüntetéseket szervező Kálló Dánielnek, hogy később még a diák magyartanára is felháborodott ezen. 

Eleve nem néz ki túl jól, ha egy idősebb újságíró egy tizenéves fiatalt próbál meg leuralni a stúdióban, de különösen erős jelenet volt ez az Echo Tv stúdiójából, ahol a rendszeresen megforduló fideszes politikusok soha egy század ennyire kemény kérdést sem kaptak még. Alighanem erre válaszul született most meg a Csoki & Hipo csatornán az a videómontázs, melyben összevágták Velkovics kérdéseit a Soros-tervet lobogtató Orbán Viktor Echo Tv-s interjújának részleteivel. 

link Forrás

Itt pedig a videóriportunk a diáktüntetésekről, érdemes ezt is megnézni:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.