Kiderült, miért olyan Donald Trump haja, amilyen

szép emberek
2018 február 07., 14:27

Donald Trump külsején semmi sem foglalkoztatja annyira a világot, mint a haja. A narancssárga fejfedőről többször felmerült már, hogy paróka, pepi vagy legalábbis beültetett szőrzet. Jimmy Fallon 2016 őszén még bele is túrt, hogy tesztelje:

link Forrás

De egészen eddig nem volt arra bizonyíték, miért fésülik így Trumpot:

Donald Trump 2017. július 21-én.
photo_camera Donald Trump 2017. július 21-én. Fotó: Cheriss May / NurPhoto

Most viszont Ashley Feinburg, a Huffington Post riportere egy múlt heti videofelvétellel fellebbentette az amerikai elnök koponyájának titkát:

link Forrás

Kiderült, hogy Trump tarkója kopasz, és elölről tolja hátra a hosszúra növesztett szálakat, eltakarva a foltot. Ez valószínűleg hajbeültetést jelent, abban az esetben fordulhat elő, hogy hátulról pótolják az elöl hiányzó hajat. Az ügyet lezártnak tekinthetjük. (IB Times)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.