Kiderült, miért olyan Donald Trump haja, amilyen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Donald Trump külsején semmi sem foglalkoztatja annyira a világot, mint a haja. A narancssárga fejfedőről többször felmerült már, hogy paróka, pepi vagy legalábbis beültetett szőrzet. Jimmy Fallon 2016 őszén még bele is túrt, hogy tesztelje:

De egészen eddig nem volt arra bizonyíték, miért fésülik így Trumpot:

Donald Trump 2017. július 21-én.Fotó: Cheriss May / NurPhoto

Most viszont Ashley Feinburg, a Huffington Post riportere egy múlt heti videofelvétellel fellebbentette az amerikai elnök koponyájának titkát:

Kiderült, hogy Trump tarkója kopasz, és elölről tolja hátra a hosszúra növesztett szálakat, eltakarva a foltot. Ez valószínűleg hajbeültetést jelent, abban az esetben fordulhat elő, hogy hátulról pótolják az elöl hiányzó hajat. Az ügyet lezártnak tekinthetjük. (IB Times)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.