Kiderült, miért olyan Donald Trump haja, amilyen

Donald Trump külsején semmi sem foglalkoztatja annyira a világot, mint a haja. A narancssárga fejfedőről többször felmerült már, hogy paróka, pepi vagy legalábbis beültetett szőrzet. Jimmy Fallon 2016 őszén még bele is túrt, hogy tesztelje:

De egészen eddig nem volt arra bizonyíték, miért fésülik így Trumpot:

Donald Trump 2017. július 21-én.Fotó: Cheriss May / NurPhoto

Most viszont Ashley Feinburg, a Huffington Post riportere egy múlt heti videofelvétellel fellebbentette az amerikai elnök koponyájának titkát:

Kiderült, hogy Trump tarkója kopasz, és elölről tolja hátra a hosszúra növesztett szálakat, eltakarva a foltot. Ez valószínűleg hajbeültetést jelent, abban az esetben fordulhat elő, hogy hátulról pótolják az elöl hiányzó hajat. Az ügyet lezártnak tekinthetjük. (IB Times)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.