Már nemcsak a fideszes, az MSZP-s jelölt sem vállalta a vitát

POLITIKA
2018 február 07., 12:04
comments 80

Az már alap, hogy fideszes képviselő nem áll ki vitázni ellenzéki jelöltekkel, így volt ez a Közös Ország Mozgalom első három rendezvényén (Pécs, Budapest 6. körzet, Budakeszi), Csenger-Zalán Zsolt meg is indokolta, hogy hülyeség a vitafórum, ő inkább a nyugdíjas barátaival találkozott, hogy megbeszéljék a helyi ügyeket.

Az viszont újdonság, hogy már nemcsak a fideszes jelölt, de az MSZP-s sem akar vitázni. Emiatt a szegedi fórumot le is fújta Közös Ország Mozgalom, legalábbis erről ír a Facebookon a Momentum szegedi jelöltje. Mihálik Edvin szerint most pénteken vitáztak volna, de elmarad a rendezvény, mert miután Bartók Csaba, a Fidesz jelöltje nem volt hajlandó kiállni, lemondta a részvételét Szabó Sándor, a szocialisták (plusz DK, Együtt, PM, MLP) jelöltje is. LMP-s jelölt ebben a körzetben egyelőre nincs, Mihálik és a jobbikos Tóth Péter vitázott volna, de miattuk nem tartják meg a vitát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt