Egy román család tüzet rakott az M7-es autópálya mellett

bűnügy
2018 február 08., 19:48
comments 104

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szerdán 16 óra körül érkezett bejelentés, ami szerint az M7-es autópálya szegerdői pihenőjében valaki tüzet gyújtott.

link Forrás

A kiérkező járőrök a helyszínen igazoltattak egy 4 tagú családot. Elmondták, hogy a kocsijuk meghibásodott, de a segítség csak az esti órákban érkezik, várakozás közben pedig – mivel a gyerekek nagyon fáztak – tüzet raktak, és amellett melegedtek.

A rendőrök ezért a 11 és a 2 éves gyerekeket az édesanyjukkal együtt a szolgálati autóval a legközelebbi benzinkútra vitték, hogy meleg helyen várhassák a műszaki mentést. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.