Három részeg előzmények nélkül megvert egy nőt a Lehel Csarnokban lévő trafikban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy 25 éves férfi és két, 21 és 15 éves lány előzmények nélkül megtámadott egy fiatal nőt a XII. kerületi Lehel Csarnokban. Az áldozat csak cigarettát akart venni, amikor előbb trágár módon, szóban inzultálták, majd a pénzét akarták elrabolni – írja a 24.hu.

A nő nem hagyta magát, ezért hátracsavarták a kezét, a hajánál fogva a földre vitték, majd a lábát és a bordáját rugdosták, a fejét pedig ököllel ütötték.

Az eladó sikertelenül próbált közbeavatkozni, de amikor a nőt megpróbálták kirángatni az üzlet elé, rendőrt hívott, így a támadók elmentek.

A rendőrök elkapták, és visszavittek őket a helyszínre, de miután a férfi rugdosta a rendőrautót, és hárman sem bírtak vele, erősítést kellett hívni. Végül öt rendőr és egy mentőautó ment ki, a köpködő férfit vezetőszáron, bilincsben tették be a kocsiba. Mindhárman ittasak voltak, a fiatalabb lány alkohollal a kezében akart beszállni a kocsiba.

Az őrsre behívták a 15 éves lány gyámját, aki elmondta, hogy a 25 éves elkövetőnek priusza van: korábban 10 év letöltendő börtönt kapott, amiből 6 évet le is töltött.

Az áldozatot a mentő vitte a Honvédkórházba, ahol ellátták, és látleletet vettek tőle.

A BRFK a lappal közölte: az üggyel kapcsolatban csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás, az elkövetők szabadlábon védekezhetnek.

Fotó: Google Street View

Az áldozat barátnője – akit a nő remegve hívott a trafikból – azt mondta a 24.hu-nak, hogy a rendőrök megnézték a dohánybolt kamerafelvételeit, és nem hitték el, hogy ilyesmi megtörténhet. (24.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.