Orbán Viktor: „Kezdünk jól kinézni”

POLITIKA
2018 február 08., 11:22
comments 347

Orbán Viktor a Megyei Jogú Városok Szövetségének veszprémi közgyűlésén mondott beszédet, és nem takargatta, hogy az önkormányzatok helyzetéről folytatott eszmecsere örömei mellett a kampány hozta ide. „Nem akarok zsákbamacskát árulni, választások lesznek. Arra szeretnélek benneteket kérni, hogy hívjátok fel a választók figyelmét, hogy nagyszerű pillanat következik.”

photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A demokrácia mindennapi gyakorlata az önkormányzatokban van - kezdte el a dicséretet a miniszterelnök, majd még tovább ment: „A megyei jogú városok a vidék fővárosai, a vezetőik az ország kiemelt fontosságú vezetői.”

Néhány mondatban összegezte a múltat és jövendőt: 2010 és 14 között szerinte az volt a feladat, hogy Magyarország összeszedje magát, az elmúlt négy évben pedig már eljutottunk oda, hogy

„Kezdünk jól kinézni!”

Ha ez a kedvező tendencia folytatódik, akkor 2022-ben már jól fog kinézni az ország - ígérte.

Orbán szerint most annyira látványos a fejlődés, hogy „már az ellenzék sem vitatja, hogy Magyarország fejlődik.”

Az önkormányzatok leépítéséről szóló pletykákról pedig a következőket mondta:

„Fake news, marhaság, butaság, szamárság!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.