Balog szerint Tillerson azt mondta neki, hogy az amerikai-magyar kapcsolatok jó úton haladnak

külföld
2018 február 9., 17:14
comments 97

Csütörtök reggel vett részt Balog Zoltán Donald Trumppal, és Rex Tillersonnal közös washingtoni imareggelin. Az Emmi vezetője az MTI-nek elárulta: sikerült pár szót váltania a külügyminiszterrel az imádkozást követően. Tillerson Balog szerint kijelentette:

az amerikai-magyar kapcsolatok jó úton haladnak.

Pénteken Balog Mick Mulvaney-vel, a Fehér Ház költségvetési igazgatójával találkozott. Az MTI beszámolója szerint a hivatalnok ígéretet tett arra, hogy segíteni az amerikai-magyar kormányközi kapcsolatok megújítását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt