Balog szerint Tillerson azt mondta neki, hogy az amerikai-magyar kapcsolatok jó úton haladnak

külföld
2018 február 09., 17:14
comments 96

Csütörtök reggel vett részt Balog Zoltán Donald Trumppal, és Rex Tillersonnal közös washingtoni imareggelin. Az Emmi vezetője az MTI-nek elárulta: sikerült pár szót váltania a külügyminiszterrel az imádkozást követően. Tillerson Balog szerint kijelentette:

az amerikai-magyar kapcsolatok jó úton haladnak.

Pénteken Balog Mick Mulvaney-vel, a Fehér Ház költségvetési igazgatójával találkozott. Az MTI beszámolója szerint a hivatalnok ígéretet tett arra, hogy segíteni az amerikai-magyar kormányközi kapcsolatok megújítását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.