Balog Zoltán együtt imádkozott Donald Trumppal

politika
2018 február 08., 13:49
comments 214

Balog Zoltán emberi erőforrásokért felelős miniszter már negyedszerre vett részt a washingtoni imareggelin, amelyet 1953 óta minden február első csütörtökén rendeznek meg, sok politikussal és külföldi vendégekkel. Tavaly mi is írtunk róla, hogy Donald Trumppal együtt imádkozott, és Rex Tillerson külügyminiszterrel is összejött egy közös fotó.

Tillerson és Balog a 2017-es imareggelin
photo_camera Tillerson és Balog a 2017-es imareggelin Fotó: Fotó: Balog Zoltán / Facebook

Amikor a Foreign Policy január elején arról írt cikket, hogy a magyar miniszterelnök nagy bánatára csak nem akar összejönni Trump és Orbán összeborulása, akkor az általában igen jól értesült lap megemlített egy pletykát, miszerint Orbán ellátogathat az imareggelire, hogy legalább egy közös fotózkodás legyen már.

Végül nem így alakult, ma Orbán inkább a vidéki polgármestereknek sütötte el Trump egyik kedvenc kifejezését, a fake newst.

Trump vezeti az imát a mai reggelin
photo_camera Trump vezeti az imát a mai reggelin Fotó: MANDEL NGAN/AFP

Balog Zoltán viszont a Facebookon lelkesen és valós időben tudósít az eseményről, folyamatosan rakja ki a képeket ezekkel a kommentekkel:

Várjuk az USA elnökét.

Megjött!

Már beszél

 És most lássuk a szemmel láthatóan kézműves fotográfiákat:

photo_camera Fotó: Facebook/Balog Zoltán
photo_camera Fotó: Facebook/Balog Zoltán
photo_camera Fotó: Facebook/Balog Zoltán

Remélem, lesz folytatás!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.