Kongott az ürességtől a műkorcsolyaverseny a phjongcshangi olimpián

téli olimpia
2018 február 09., 04:29
comments 67
link Forrás

Az amerikai tévénézőknél nincsenek nagyobb urak a televíziózás világában. Az olimpiai közvetítés amerikai jogtulajdonosa, az NBC annyi pénzt fizet a jogokért, hogy az olimpia programját is képes az amerikai főműsoridőhöz igazítani. Ennek néha elég komoly következményei vannak, pláne, ha az olimpia helyszíne és az amerikai televíziós piac életét meghatározó keleti parti időzóna között 14 óra eltérés van, aminek pont a hagyományosan legnépszerűbb sportok ihatják meg a levét.

link Forrás

A téli olimpia legnézettebb eseménye a műkorcsolyaverseny, most mégis kongtak a lelátók az ürességtől. Ennek oka lehetett, hogy a férfi- és a párosverseny rövid programját keleti parti idő szerint ugyan a legjobb időpontban, csütörtökön este nyolckor kezdték, Phjongcshangban ekkor már péntek délelőtt tíz óra volt. Munkanap lévén ez nem ideális időpont a helyi nézőknek. (Via Business Insider)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.