Kongott az ürességtől a műkorcsolyaverseny a phjongcshangi olimpián

2018 február 9., péntek 4:29
70

Az amerikai tévénézőknél nincsenek nagyobb urak a televíziózás világában. Az olimpiai közvetítés amerikai jogtulajdonosa, az NBC annyi pénzt fizet a jogokért, hogy az olimpia programját is képes az amerikai főműsoridőhöz igazítani. Ennek néha elég komoly következményei vannak, pláne, ha az olimpia helyszíne és az amerikai televíziós piac életét meghatározó keleti parti időzóna között 14 óra eltérés van, aminek pont a hagyományosan legnépszerűbb sportok ihatják meg a levét.

A téli olimpia legnézettebb eseménye a műkorcsolyaverseny, most mégis kongtak a lelátók az ürességtől. Ennek oka lehetett, hogy a férfi- és a párosverseny rövid programját keleti parti idő szerint ugyan a legjobb időpontban, csütörtökön este nyolckor kezdték, Phjongcshangban ekkor már péntek délelőtt tíz óra volt. Munkanap lévén ez nem ideális időpont a helyi nézőknek. (Via Business Insider)


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt