Közeleg a tavasz, szaporodnak a látások: még államtitkárt is láttak!

1. Nyomdafestéket nem tűrő látás

A Dimitrov téren szálltunk fel a 47-es villamosra. Te picit beljebb, én csak a lépcsőn álltam meg - sokan voltunk. Elmerülten pötyögtél a telódon, alig pillantottál fel, nem volt alkalmam és merszem megszólítani. Sajnos, a következő megállónál leszálltam, mert 19-essel mentem tovább, de Te valószínűleg a Körtérig mentél, arra gondoltam, hogy biztosan valami lakossági fórum van a Villányi úton... És tényleg: CÖF Akadémia volt, amiről megint lemaradtam!

Csak annyit akartam mondani, hogy "[nyomdafeséket nem tűrő kitételek (a szerk)]", kedves R. Bence államtitkár... De nem mondtam, és ez azóta is kínzó érzés. Annyira meglepett, hogy elvegyültél a pórnép között, meg minek is kiabáltam volna egy tömött villamoson olyasmit, amit te magad is tudsz magadról.

2. Kutyás látás

Te: kek szem, fekete, vallig ero haj, gyonyoru mosoly. Mikor: feb 7, 10:30 korul. A kutyad: fekete, bizonytalan tipusu, gondor szoru, fura kek-feher porazon. A hely: 110-es busz, a Blahanal szalltal le. Szemben alltam veled. Mer-miert kereslek: igyunk egy akarmit, kutyaszorre nem vagyok allergias (es engem meg sem ugatott), elszalasztottam az elso szot es jo lenne bepotolni.

3. Kultúrlátás

Csütörtökön, egy belvárosi galéria megnyitóra időben érkeztél, de belépés helyett még a barátnődet vártad az esti szemerkélő estében, az ajtó előtt. Világos kabát és kék farmer volt rajtad. Egyetlen mondatot váltottunk, amit az este már több nem követett. Az én hibám, amit pótolni szeretnék.  

4. Alvós látás

Ma (2018.02.08.) a 8E buszra felszállt egy vörös hajú, fekete nadrágos, fekete kabátos, sapkás lány. Bealudt, majdnem a vállamra hajtotta a fejét, mielőtt leszálltam volna megkérdeztem, hogy jól van-e, mert elég sápadt volt. Megköszönte, egymásra mosolyogtunk és név/szám/elérhetőség hiányában leszálltam Újpalota, Fő térnél, ő tovább ment. Azóta is érdekel bejutott-e a célba. És meghívnám egy kávéra.

Nevek, címek a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.