Meghalt a győri késelés áldozata

bűnügy
2018 február 09., 08:06
comments 83

Péntekre belehalt sérüléseibe S. Zsolt, az E.On győri kirendeltségének igazgatóhelyettese, akit egy munkatársa késelt meg még csütörtökön. Az 53 éves támadó is életét vesztette, a késelés után kiugrott az ablakon, és a helyszínen belehalt sérüléseibe.

S. Zsolt a Bors értesülései szerint megpróbálta megakadályozni, hogy a feldúlt férfi rátörjön az igazgatóra. Az 53 éves támadó ekkor rántott kést, amivel nyolcszor megszúrta a kétgyerekes S.-t, aki súlyos szív-, mellkas- és tüdősérüléseket szenvedett.

A hős igazgatóhelyettest a helyszínen újraélesztették, a kórházban több órán át küzdöttek az életéért. Állapota a műtét után is válságos maradt, másnap pedig belehalt a sérüléseibe.

S. Zsolt halálhírét közleményben erősítette meg munkáltatója, az E.On. „Mélyen gyászoljuk mindenki által szeretett és megbecsült kollégánkat. Együttérzünk feleségével, gyermekeivel, családjával és közvetlen munkatársaival. Ezekben a nehéz órákban a család mellett állunk és megadunk minden tőlünk telhető anyagi és erkölcsi segítséget és támogatást számukra” – írta Dr. Eric Depluet elnök-vezérigazgató. Az E.On saját halottjának tekinti munkatársát, és a gyászoló család nevében azt kéri az újságíróktól, hogy tartózkodjanak a tragédiával kapcsolatos találgatásoktól. (Via Kisalföld)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.