Robbanásveszélyes gyerekpezsgőt hívtak vissza

bűnügy
2018 február 09., 21:24
comments 51

Az osztrák Metro áruházlánc visszahívott egy élesztővel szennyezett, így a gázképződés miatt robbanásveszélyes gyermekpezsgőt, írja a Nébih a honlapján. Az osztrák hatóság jelentése szerint szét is robbanhat a

  • „Kindersekt Disney Die Eiskönigin, Traube”
  • és a „Kindersekt Disney Mickey Mouse, Traube”

termékek üvegei.

A kifogásolt gyermekpezsgőkből 5 magyar fogyasztó is vásárolt Ausztriában 1-1 üveggel, akiket az osztrák METRO levélben értesít.

A Nébih kéri, hogy aki vásárolt a fenti azonosítókkal ellátott árucikkből, saját biztonsága érdekében ne fogyassza azt el!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.