Felvették a keszthelyi diákok ahogy brutálisan megverik osztálytársukat

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Egy nézőtől kapta az RTL Klub Híradója a videót, amit középiskolások készítettek arról, ahogy osztálytársnőik verekednek. A brutális felvételen látni ahogy az egyik lány egy másik fejér rúgja, üti, majd a hajánál fogva végighúzza a termen. Az RTL Klub úgy tudja, hogy egy keszthelyi középiskolában készült videó. 

Az intézmény igazgatóját keresték, de hiába. 

Így nem tudni, hogy pontosan min kaptak össze a diákok, és, hogy lett-e bármilyen következménye a verekedésnek.


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.