Ismét előrántotta az óraátállítás témáját a Jobbik

politika
2018 február 10., 18:18
comments 177

Szombati sajtótájékoztatóján szorgalmazta a jobbikos Kepli Lajos, hogy

a parlament mielőbb fogadja el az évenkénti kétszeri óraátállítás eltörlését.

A Jobbik országgyűlési képviselője emlékeztetett: másfél éve javasolták az erre vonatkozó határozati javaslat elfogadását, de a vita a mai napig nem zárult le a parlamentben. Kepli szerint fontos az ügy szempontjából, hogy az Európai Parlament csütörtökön elfogadott egy javaslatot, amelynek nyomán az Európai Bizottságnak egy jogszabálytervezetet kell megalkotnia. A politikus szerint az óraátállítás energetikai haszna már nem kimutatható, viszont rengeteg hátránya van az emberek számára. Kepli felvetette:

"Magyarország legyen élenjáró ebben, és az uniós döntéshozatal előtt fogadja el a Ház előtt fekvő indítványt."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.