Keszler Andrea továbbjutott a gyorskorcsolya 500 méteres előfutamából

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kaotikus futam és megismételt rajt után Keszler Andrea jutott tovább, miután futamából rajta és az első helyen végző olasz Fontanán kívül mindenki elesett. A magyar korcsolyázónak rosszul indult a futam, a rajt után kicsúszott, de végül megismételt rajtot rendeltek el, ekkor pedig a mezőny többi tagja hullott ki. 

Fotó: ARIS MESSINIS/AFP

Szombaton csak az előfutamok zajlottak ebben a számban. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.