Lekapcsoltak egy német férfit, aki három külföldi ország hírszerzésének is levelet írt, hogy szívesen kémkedne nekik

A 27 éves Danny Guenter G.-t Lipcsében fogták el a hatóságok, majd kihallgatása után elengedték ugyan, de nyomozás indul ellene, miután a férfi három meg nem nevezett ország hírszerző ügynökségnek is levelet írt, melyben felajánlotta szolgálatait.

Mint írta ezekben a levelekben, teljesen felkészült, ezért ha beválasztják, bármilyen feladatot rá lehet majd bízni, és reméli, hogy felveszik ügynöknek. (AP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.