Meghalt Jóhann Jóhannsson izlandi zeneszerző

GYÁSZ
2018 február 10., 18:31
comments 34

Pénteken Berlinben meghalt Jóhann Jóhannsson izlandi zeneszerző, írja a Pitchfork. A 48 éves művész halálának oka egyelőre ismeretlen. Jóhannsson első szólólemeze 2002-ben jelent meg Englabörn címmel.

photo_camera Fotó: JUSTIN TALLIS/AFP

Oscar-díjra jelölték a Sicario film zenéiért, a Mindenség elmélete mellé komponált művéért Golden Globe-ot kapott. Úgy volt, hogy a Szárnyas fejvadász 2049-hez is ő írja a zenét, de Denis Villeneuve rendező dobta, és inkább Vangelist Hans Zimmert és Benjamin Wallfischt kérte fel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.