Lógó kábelek, munkagépek, sártenger - nem készült el időre a ceglédi stadion 400 milliós lelátója

Fotó: Ceglédi Spotlight

Január 19-re kellett volna elkészülni a kivitelező Horváth Építőmester Kft.-nek a ceglédi stadion lelátójának felújításával. 

A helyi tévé riportja szerint még decemberben is ütemterv szerint haladt a munka, mégsem sikerült tartani a határidőt, a helyi ügyekkel foglalkozó Ceglédi Spotlight képei szerint még bőven kábelek ereszkednek alá a tetőről, a lelátót övező terület rendezésére még nem került sor, és munkagépek sorakoznak a kispadok előtt. 

Még 2015-ben írtak ki tendert Malomtó-széli stadion lelátójának felújítására. A kivitelező szerint 2017 eleje óta dolgoznak rajta, több mint 400 milliót adtak rá a magyar adófizetők, de nem sikerült vele időben elkészülni.  

A munka zajosan indult: májusban egy komplett daru zuhant rá az épülő alapra, kisebb csoda, hogy senki nem sérült meg az esetben:

Egyszer a munkafolyamat közben is módosítani kellett a szerződést, mert vízelvezetési problémák merültek fel a létesítményben. Emiatt már így is kitolták az átadás határidejét. (Ceglédi Spotlight)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.