Ellopta anyja Suzukiját, elütött vele egy bringást, majd hazament a 14 éves jászárokszállási fiú

baleset
2018 február 12., 17:19
comments 184

Február kilencedikén érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy előző nap kora este elütöttek egy kerékpárost Jászárokszállás egyik utcájában, majd a sofőr segítségnyújtás nélkül lelépett. A rendőrök

nagy erőkkel kezdték keresni a szürke Suzukit, és sofőrjét. A környék összes hasonló autóját ellenőrizték,

így jutottak el a balesetet okozó helyi tinihez. A 14 éves fiú a rendőröknek elmondta, hogy anyja távollétében nyúlta le a kocsikulcsot, azzal pedig az autót. Nem sokkal furikázás kezdése után ütötte el a vele azonos irányban közlekedő kerékpárost.

Ettől annyira megijedt, hogy nem állt meg, inkább hazament.

A Jászberényi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 14 éves jászárokszállási fiú ellen, írja a Police.hu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.