Folyamatosan halasztják el a síversenyeket a phjongcshangi időjárás miatt

téli olimpia
2018 február 12., 4:28
comments 34
photo_camera Szupoptimális körülmények a phjeongcshangi sípályákon. Két napon belül két lesiklóversenyt kellett elhalasztani az olimpián. Fotó: Christophe Ena/AP

Az erős szél újra módosította a phjongcshangi téli olimpia programját. Vasárnap a férfi lesiklást, hétfőn a női óriásműlesiklást és a női snowboardosok slopestyle-döntőjét is halasztani kellett.

A slopestyle-osok vasárnap se tudtak versenyezni, amikor a selejtezőket tartották volna. Akkor úgy döntöttek, hogy a hétfői döntőben a teljes, 26 fős mezőn elindulhat, és mindenki kétszer csúszhat. Egy ideig úgy tűnt, hogy végül nem csúszhatnak, de végül legalább ezt a versenyszámot meg tudták tartani, még ha 75 perces csúszással is kezdődött a verseny, amit a címvédő Jamie Anderson nyert végül.

A női óriásműlesiklást viszont teljesen elnapolták, az aktuális tervek szerint csütörtökön rendezik majd a versenyt - amikor a vasárnap elhalasztott férfi lesiklást is. (Via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt