Folyamatosan halasztják el a síversenyeket a phjongcshangi időjárás miatt

téli olimpia
2018 február 12., 04:28
comments 33
Szupoptimális körülmények a phjeongcshangi sípályákon. Két napon belül két lesiklóversenyt kellett elhalasztani az olimpián.
photo_camera Szupoptimális körülmények a phjeongcshangi sípályákon. Két napon belül két lesiklóversenyt kellett elhalasztani az olimpián. Fotó: Christophe Ena/AP

Az erős szél újra módosította a phjongcshangi téli olimpia programját. Vasárnap a férfi lesiklást, hétfőn a női óriásműlesiklást és a női snowboardosok slopestyle-döntőjét is halasztani kellett.

A slopestyle-osok vasárnap se tudtak versenyezni, amikor a selejtezőket tartották volna. Akkor úgy döntöttek, hogy a hétfői döntőben a teljes, 26 fős mezőn elindulhat, és mindenki kétszer csúszhat. Egy ideig úgy tűnt, hogy végül nem csúszhatnak, de végül legalább ezt a versenyszámot meg tudták tartani, még ha 75 perces csúszással is kezdődött a verseny, amit a címvédő Jamie Anderson nyert végül.

A női óriásműlesiklást viszont teljesen elnapolták, az aktuális tervek szerint csütörtökön rendezik majd a versenyt - amikor a vasárnap elhalasztott férfi lesiklást is. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.