Kicsit odakozmált a Lánchíd a vasárnapi tűzijátéktól

POLITIKA
2018 február 12., 08:42
comments 52

Hétfő reggel is láthatóak voltak még a vasárnap este hatkor, a V4 családi programjának zárásaként a Lánchíd járdáiról fellőtt tűzijáték nyomai, írja a Euronews egy olvasójuk felvételei alapján.

Öt órát szántak a romok eltakarítására a Lánchídon 2018. február 11-én este hatkor rendezett tűzijáték után. Másnap reggel így nézett ki a híd.
photo_camera Öt órát szántak a romok eltakarítására a Lánchídon 2018. február 11-én este hatkor rendezett tűzijáték után. Másnap reggel így nézett ki a híd. Fotó: A Euronews olvasójának felvétele, a Euronews engedélyével

A magyar szervezők az 1991-ben indult együttműködés születésnapját kívánták karnevállal és tűzijátékkal ünnepelni. A program miatt a Lánchíd egészen vasárnap este 11-ig zárva volt, hivatalosan azért, hogy eltakarítsák az este hatkor kezdődött tűzijáték nyomait. Ez a jelek szerint nem sikerült.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.