Lőjétek őket pinán, adta parancsba katonáinak Rodrigo Duterte

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Bár a hivatalos leiratból már cenzúrázták nőgyűlölő megnyilvánulását, azért nyoma maradt annak, hogy Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök a múlt héten minden korábbi durva nyilatkozatát felülmúló durva nyilatkozatot tett. Duterte arról beszélt, hogy utasította az Új Néphadsereg nevű kommunista lázadók ellen küzdő csapatait, hogy a lázadók soraiban szolgáló nőket ne megöljék, hanem lőjék vaginán. "Mondjátok meg a katonáknak, hogy új parancs jött a polgármestertől [Duterte szeret így hivatkozni magára]. Nem fogunk megölni titeket, csak belelövünk a vaginátokba. Ha nincs vaginájuk, használhatatlanná válnak" - mondta Duterte.

Duterte egy magáneseményen beszélt, ezért elsőre észrevétlen maradt a megjegyzése, mígnem vasárnap a Gabriela nevű feminista párt képviselője, Emmi de Jesus nyilvánosságra nem hozta. De Jesus szerint Duterte ezzel az emberi jogok megsértésére és emberiesség elleni bűncselekményekre biztatja "fasiszta" hadseregét. (Via Coconuts)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.