Vibrátort rendelt volt párja címére, vádat emeltek a dédestapolcsányi nő ellen

bűnügy
2018 február 12., 11:59
comments 308
Dédestapolcsány központja
photo_camera Dédestapolcsány központja Fotó: Google Street View

Vádemeléssel zárták le a sajókazai rendőrök egy 50 éves dédestapolcsányi nővel szemben a személyes adattal visszaélés megalapozott gyanújával indított nyomozását. A rendőrök szerint a nő korábbi sérelmei miatt akarta kellemetlen helyzetbe hozni volt párját. Ezért egyrészt egy erotikus társkereső oldalon regisztrálta volt párja új barátnőjét, volt párja címére pedig szexuális segédeszközt rendelt.

Az eset apropóján a Borsod Megyeri Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya felhívta mindenki figyelmét digitálisan tárolt adatai fokozott védelmére. A jótanácsok szerint személyes adatainkat kezeljük úgy, hogy más ne férhessen hozzájuk, és ne adjuk meg jelszavunkat és felhasználónevünket senkinek. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.