Zimankós jó reggelt, télies hetünk lesz!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fagyosan indul ez a hét, a Kisalföldet és a Tiszántúlt - Nyírbogát kivételével - leszámítva országszerte fagy. Napközben már csak a magas hegységeinkben marad fagypont alatt a hőmérséklet, ellenben a Dunántúlon akár havazás is lehet. A csúcshőmérséklet ekkor országszerte 2-3 fok körül alakul, Békés déli részein viszont akár hat fok is lehet.

Délutánra már az Alföld teljes déli régiójában 5-6 fokig melegedhet az idő. A Tisza vonalában esőre, attól északra és nyugatra havas esőre, havazásra készüljenek. A havas tájakon 2-4 foknál melegebb nem lesz. Éjszaka enyhe lehűlés következik, aztán kedden kezdődik az egész elölről.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.