Döntőbe jutott a férfi váltó 5000 méteres gyorskorcsolyában

A Liu-testvérekkel, Knoch Viktorral és Burján Csabával felálló válogatott a házigazda Dél-Korea mögött másodikként jutott tovább az elődöntőből. 

A magyar váltó jól kezdte a futamot, sokáig haladni tudtunk elől a koreiakkal, kis időre még a vezetés nálunk volt. Az amerikai és a japán váltó egyre kevésbé bírta az iramot, így a verseny végére simán futott be a koreai és a magyar csapat az első két heéyre. 

A döntőbe Kína, Kanada, Dél-Korea ellen indulhatnak majd, ami jövő csütörtökön lesz majd. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.