Kik lesznek 2018 legjobb budapesti szórakozóhelyei?

HEINEKEN BUDAPEST NIGHTLIFE AWARDS 2018

SZAVAZZ ÉS DÖNTSD EL TE, MELYEK BUDAPEST LEGJOBB ÉJSZAKAI HELYEI!

Fotó: Adam Horvath

Idén harmadszor kerül megrendezésre az online közönségszavazáson alapuló Heineken Budapest Nightlife Awards, a legjobb budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák, bárok és partiszervezők versenye, ráadásul az eredményeket nem más, mint maga Pimaszúr (aka Papp Gergő) prezentálja február 23-án, egy ingyenes díjátadó buli keretein belül az Instantban.

A szervezők nem titkolt célja, hogy legalább egy évben egyszer összehozzák a budapesti vendéglátósokat, és egy hatalmas, kötetlen buli keretein belül ünnepeljék egymást – magukat. A Budapest Nightlife Awards róluk szól: az italpultok mögött állókról, a tánctereket megtöltő fellépőkről és djk-ről, a kábelek és hangfalak őreiről, az irodákban veszettül agyaló szervezőkről.  Van mit köszönni nekik, hiszen mindnyájan nagyban hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, és ahhoz, hogy fővárosunk közkedvelt úti céllá váljon a külföldiek körében.

Fotó: Adam Horvath

A Budapest Nightlife Awards  - melynek névadó szponzora a Heineken – lehetőséget ad a budapesti éjszakai élet hű szerelmeseinek, hogy kedvenc helyeiket idén is a dobogóra juttassák, majd együtt ünnepeljenek velük. A helyek idén is 12 kategóriában nevezhettek (legjobb bár, legjobb borbár, legjobb kis klub, legjobb kocsma, legjobb koncerthelyszín, legjobb nagy klub, legjobb romkocsma, legjobb szabadtéri hely, legjobb LMBTQ program helyszín, legjobb partiszervező, legjobb kézműves söröző, legjobb budapesti fesztivál) - a közönség pedig a www.bpna.hu oldalon szavazhat kategóriánként a három legkedvesebb helyére, közel 2 hónapon keresztül, december 27-től egészen február 22 éjfélig. A súlyozott szavazás lehetővé teszi, hogy a kisebb helyek is jó eséllyel induljanak a díjért, a nevező hely feladata pedig mindössze annyi, hogy megmozgassa, szavazásra buzdítsa közönségét. A tavalyi versenyre mintegy 150 hely nevezett, a közönség pedig több, mint 13.000 voksot adott le, és az eddigi évek tapasztalatai alapján ez a szám folyamatosan növekszik.

Fotó: Adam Horvath

A szavazási időszak lezárultával a szervezők és a támogatók február 23-án péntek este egy ingyenes díjátadó keretén belül hirdetik ki az eredményt az Instantban, és adják át minden kategóriában a nyerteseknek az egy évig érvényes Budapest Nightlife Awards díjat.

Az esemény házigazdája Papp Gergő - Pimaszúr, majd koncertet ad Barabás Lőrinc, és hajnalig táncoltat a Tesco Disco a legjobb electrowave, dub, 80’s évek és italo diszko slágerekre.

Az eseményről bővebb infók ITT találhatók.

Szavazz a www.bpna.hu oldalon, hogy a te kedvenc helyed legyen az éjszakai élet legjobbja!

Az esemény támogatói és médiapartnerei: Heineken, Raiker, Adaptive Media, Forbes, Funzine, Humen Media, Recorder, We Love Budapest.

Budapest Nightlife Awards

web

facebook

instagram

#bpna #budapestnightlife #budapestnightlifeawards #vote

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.