Németh Szilárd: Ma Magyarországon minden párt, a legkisebbtől a legnagyobbig egyenlő feltételek mellett indul a választáson

Több mint fura sajtótájékoztatót tartott a Fidesz alelnöke kedd délelőtt a Terrorelhárítási Központ Zách utcai bázisán. Bár a párt frakciója által kiküldött meghívóban még az szerepelt, hogy Németh Szilárd mellett Hajdu János főigazgató is ott áll majd, végül csak Németh jelent meg egyedül.

Ez az én sajtótájékoztatóm

Némethtől az RTL Klub Híradójának riportere megkérdezte, hogy miért nincs ott Hajdu, mire a Fidesz alelnöke rávágta:

"mert ez az én sajtótájékoztatóm. Ha úgy tetszik ez egy politikus sajtótájékoztatója."

És emiatt arra kérte a TEK vezetőjét, ne vegyen rajta részt, inkább tegye a dolgát.

Hazugság

"A magyar választási rendszer egyforma lehetőséget biztosít a leggyengébb és a legerősebb pártoknak," válaszolta Németh arra a kérdésre, mi a véleménye arról, hogy az ellenzéki pártok nehezen jutnak plakáthelyekhez. A Fidesz alelnöke szerint a pénzügyi támogatás, a hirdetési piachoz való hozzáférés mind-mind egyforma és egyenlő. 

"És ráadásul ott van Simicska,"

kérjenek tőle, tette hozzá.

Ott leszünk

Miután egyszer kivonultak, másodszor pedig meg sem jelentek a kormánypárti képviselők az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának ülésén, Németh megígérte: ott lesznek a következőn. 

"Ha lesz olyan kérdés, ami a nemzet biztonságával kapcsolatos, akkor azt meg fogjuk tárgyalni. Mint ahogy eddig is megtárgyaltuk,"

Ezek szerint a Soros-terv nem jelent valódi veszélyt, hiszen mikor kivonultak Szél Bernadett miatt, akkor azt tárgyalta volna a bizottság. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.