Semmi para legyél laza: autós randitippek fiúknak Valentálynra

hirdetés
2018 február 13., 12:20
comments 41
ad

Itt a szerelem importünnepe, itt az idő egy romantikus estéhez a Kedvessel vagy a kiszemelt Kedvesjelölttel. Ha ehhez a romantikához autózást is tervezel, van néhány dolog, amit érdemes végiggondolni, mielőtt felpattansz valamelyik XXI. század négykerekű Fehér Lóra.

Mosasd le!

Koszos autóval érkezni legfeljebb akkor buli, ha Hummerrel (esetleg UAZ-zal) jársz és a randiprogramot is egy közös szarvasspotting köré csavarintottad az erdő közepére egy magaslesre. Ha viszont valami egyszerűbbet tervezel, legyen tiszta az a kocsi. Már csak olyan praktikus okból is, hogy nehogy összekoszolja a ruháját már beszálláskor a szíved hölgye - egy ilyen baleset azonnal hazavághatja az est további részét.

Tankold meg!

Élesebb szemű és gazdaságilag motiváltabb lányok akár még ki is szúrhatják a műszerfalon az üres tankra figyelmeztető jelzést, ebből pedig könnyű arra a következtetésre jutni, hogy olyan királyfi vagy, aki kétezerér' szokott egyszerre tankolni, mert több pénz sosincs a zsebében. De arra is érdemes gondolni, hogy ha a randi esetleg elfajulna, és közösen próbáltok megszökni a kocsival Nyugatra, vagy akár csak az ablakot párásítjátok egy elhagyott kiserdőben pár órán át, jó, ha nem kell tankolással megszakítani a romantikát.

Ha lehet, az autód legyen piros. Isten tudja, miért, de a lányok nagy többsége ezt szereti
photo_camera Ha lehet, az autód legyen piros. Isten tudja, miért, de a lányok nagy többsége ezt szereti

Takarítsd ki!

A padlón gurigázó redbullos dobozok és olajosflakonok, a bokáig érő mekiszacskó és használtzsepi-réteg, netán egy-két használt óvszer valamelyik zugban akár meg is törheti a romantikus randihangulatot! Egy alapos kiganézás, porszívózás nem árt a randi előtt.

Nyisd ki neki az ajtót!

Teljesen felesleges gesztus a központi zárak világában, de a nők java része nagyon értékeli az ilyesfajta figyelmességet. Azért lehet kivétel: a skandináv lányok, harcos vikingek öntudatos unokái hajlamosak még meg is sértődni az ilyesmin, nehogymá' egy férfi gyengébbnek, ügyetlenebbnek képzelje őket saját magánál!

Ne tolasd vele a kocsit!

Még a legmegtermettebb Brünhilda is megsértődhet viszont, ha egy döglött akku vagy bekrepált önindító miatt megkéred, hogy legyen szíves megtolni az autót. A kocsi műszaki állapota még akkor is érje el legalább a saját erőből való mozgásképességet, ha tudjuk, hogy a hazai autópark átlagéletkora jelenleg 13-14 év, növekvő tendenciával.

Ne beszélj túl sokat a kocsiról!

Az országban bizonyára van 3-4 lány, akit érdekel, honnan vetted a direktszűrőt, hogyan emelted meg a turbónyomást és hány százalékosan zár a sperrdifid. A többit sajnos nem, őket legfeljebb az tudja lenyűgözni, ha az autód piros és lehúzható a teteje - minden mást unni fognak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.