Ciao tutti! Vendéglátós Gianni megdöntötte a hülyeségrekordot migrációügyben

Nagyívű interjút adott a Magyar Nemzetnek Gianni Annoni étteremtulajdonos. A cikkben sajnos a vendéglátásról kevés szó esik, a világ állásáról viszont annál több, olyan kérdésekkel, mint péládul „Ön szerint jó lenne, ha a papok házasodhatnának?”.

Gianni olyan szinten mozog szellemileg, hogy az olvasó a cikk felénél már saját műsort követel neki az Echo TV-n. Van például véleménye a nemi szerepekről:

„Hiába mondják valamire, hogy normális, ha egyszer nem az. Tudom, a római korban is voltak homoszexuálisok, de biztos vagyok benne, hogy élték az életüket, és nem jogokért rohangáltak.”

A jogról:

„Ha valaki megerőszakol egy nőt vagy egy gyereket, az más kérdés, annak szerintem le kéne vágni a nemi szervét, nem büntetőeljárást indítani meg a jogait dédelgetni.”

És a teológiáról is:

„Szerintem a pápa túllőtt a célon.”

De Gianni a legnagyobbat mégis abban a témában mondja, ami az utóbbi években számtalan hozzá hasonló szellemóriásból hozta ki a Nagy Megfejtőt és Rendrakót. Természetesen a migrációról van szó. Gianni saját népe példáján igyekszik bemutatni, hogy mit kellene tenniük a „háborús jellegű invázió” közkatonáinak:

„Nálunk is volt belső migráció, amikor az északon élők adtak munkát a délolaszoknak, és volt egy tengerentúli migráció is, ami egészen mást jelentett. Akkor a legszebb ruhánkban álltunk sorba, hogy befogadjanak minket, szóval mindent megtettünk ezért. El kellett fogadnunk az ottani szabályokat ahhoz, hogy utána szabadon élhessünk saját identitásunk szerint.”

Mit is lehet hozzátenni az Amerikában az ottani szabályokat elfogadó alázatos olasz migránsokról szóló tanmeséhez? Egy rakást közülük a legszebb ruhájukban:


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.