Ciao tutti! Vendéglátós Gianni megdöntötte a hülyeségrekordot migrációügyben

elmebaj
2018 február 14., 14:06
comments 295

Nagyívű interjút adott a Magyar Nemzetnek Gianni Annoni étteremtulajdonos. A cikkben sajnos a vendéglátásról kevés szó esik, a világ állásáról viszont annál több, olyan kérdésekkel, mint péládul „Ön szerint jó lenne, ha a papok házasodhatnának?”.

Gianni olyan szinten mozog szellemileg, hogy az olvasó a cikk felénél már saját műsort követel neki az Echo TV-n. Van például véleménye a nemi szerepekről:

„Hiába mondják valamire, hogy normális, ha egyszer nem az. Tudom, a római korban is voltak homoszexuálisok, de biztos vagyok benne, hogy élték az életüket, és nem jogokért rohangáltak.”

A jogról:

„Ha valaki megerőszakol egy nőt vagy egy gyereket, az más kérdés, annak szerintem le kéne vágni a nemi szervét, nem büntetőeljárást indítani meg a jogait dédelgetni.”

És a teológiáról is:

„Szerintem a pápa túllőtt a célon.”

De Gianni a legnagyobbat mégis abban a témában mondja, ami az utóbbi években számtalan hozzá hasonló szellemóriásból hozta ki a Nagy Megfejtőt és Rendrakót. Természetesen a migrációról van szó. Gianni saját népe példáján igyekszik bemutatni, hogy mit kellene tenniük a „háborús jellegű invázió” közkatonáinak:

„Nálunk is volt belső migráció, amikor az északon élők adtak munkát a délolaszoknak, és volt egy tengerentúli migráció is, ami egészen mást jelentett. Akkor a legszebb ruhánkban álltunk sorba, hogy befogadjanak minket, szóval mindent megtettünk ezért. El kellett fogadnunk az ottani szabályokat ahhoz, hogy utána szabadon élhessünk saját identitásunk szerint.”

Mit is lehet hozzátenni az Amerikában az ottani szabályokat elfogadó alázatos olasz migránsokról szóló tanmeséhez? Egy rakást közülük a legszebb ruhájukban:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.