A Fidesz és az óvodások: most a hóba kivezényelt gyerekekről jelent meg fotó

politika
2018 február 15., 07:49
comments 129
link Forrás

A Szabad Pécs egyik olvasója küldte el nekik azt a Facebookon látott fotót, amin Ovádi Péter, a Fidesz veszprémi képviselőjelöltje poltikusrajongó óvodások előtt beszél egy havas mezőn.

Maga az eset január 15-én történt Nemesvámoson, amikor letették a leendő, EU-s és magyar állami támogatásból épülő új óvoda alapkövét.

A jelenség nem új, az utóbbi időben többször is írtunk a kormánypárti politikusok vonzódásáról a kivezényelt gyerekcsapatok előtt megtartott beszédekhez.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.