A Fidesz és az óvodások: most a hóba kivezényelt gyerekekről jelent meg fotó

A Szabad Pécs egyik olvasója küldte el nekik azt a Facebookon látott fotót, amin Ovádi Péter, a Fidesz veszprémi képviselőjelöltje poltikusrajongó óvodások előtt beszél egy havas mezőn.

Maga az eset január 15-én történt Nemesvámoson, amikor letették a leendő, EU-s és magyar állami támogatásból épülő új óvoda alapkövét.

A jelenség nem új, az utóbbi időben többször is írtunk a kormánypárti politikusok vonzódásáról a kivezényelt gyerekcsapatok előtt megtartott beszédekhez.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.