Akkora kátyúk vannak a békési Nyíl utcában, hogy odaköltöztek a vadkacsák

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 444 jelöltje a békési értéktárba és a hungarikumok listájára a Natura 2000-es biokátyúsor, ami a város Nyíl utcájában tekinthető meg.

Az ökoszisztéma annyira kiépült ezen a nedves élőhelyen, hogy Dorina egy családalapításra készülő vadkacsapárt tudott lefotózni a kis tórendszeren.

Elnézve a Nyíl utca adottságait és a kátyúk méreteit, lehetséges, hogy - az őshonos fauna megtartása mellett - itt érdemes lenne befektetni a horgászturizmusba is.

Hátha tényleg megcsinálják az utat az utcában és szegény mamám normálisan tud közlekedni biciklivel:)

- írta cseten Dorina, de a helyében mi meggondolnánk, hogy a mamájának a bringázás helyett nem lenne-e inkább érdemes természetvédelmi őrként elhelyezkednie a Nyíl utcában.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.