Akkora kátyúk vannak a békési Nyíl utcában, hogy odaköltöztek a vadkacsák

A 444 jelöltje a békési értéktárba és a hungarikumok listájára a Natura 2000-es biokátyúsor, ami a város Nyíl utcájában tekinthető meg.

Az ökoszisztéma annyira kiépült ezen a nedves élőhelyen, hogy Dorina egy családalapításra készülő vadkacsapárt tudott lefotózni a kis tórendszeren.

Elnézve a Nyíl utca adottságait és a kátyúk méreteit, lehetséges, hogy - az őshonos fauna megtartása mellett - itt érdemes lenne befektetni a horgászturizmusba is.

Hátha tényleg megcsinálják az utat az utcában és szegény mamám normálisan tud közlekedni biciklivel:)

- írta cseten Dorina, de a helyében mi meggondolnánk, hogy a mamájának a bringázás helyett nem lenne-e inkább érdemes természetvédelmi őrként elhelyezkednie a Nyíl utcában.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.