Akkora kátyúk vannak a békési Nyíl utcában, hogy odaköltöztek a vadkacsák

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 444 jelöltje a békési értéktárba és a hungarikumok listájára a Natura 2000-es biokátyúsor, ami a város Nyíl utcájában tekinthető meg.

Az ökoszisztéma annyira kiépült ezen a nedves élőhelyen, hogy Dorina egy családalapításra készülő vadkacsapárt tudott lefotózni a kis tórendszeren.

Elnézve a Nyíl utca adottságait és a kátyúk méreteit, lehetséges, hogy - az őshonos fauna megtartása mellett - itt érdemes lenne befektetni a horgászturizmusba is.

Hátha tényleg megcsinálják az utat az utcában és szegény mamám normálisan tud közlekedni biciklivel:)

- írta cseten Dorina, de a helyében mi meggondolnánk, hogy a mamájának a bringázás helyett nem lenne-e inkább érdemes természetvédelmi őrként elhelyezkednie a Nyíl utcában.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.