Egy évig ragasztgatott össze 42 ezer gyufaszálat, hogy megtudja, milyen érzés meggyújtani

62654 szál gyufa.

Ez volt az előzetes tippje annak az amerikai férfinak, aki kitalálta, hogy összeragasztott családi gyufákból tökéletes gömböt fog alkotni, majd meggyújtja azt. Majdnem egy teljes évig tartott a ragasztgatás. A végén derült ki, hogy 42000 gyufa is elegendőnek bizonyult, a forma pedig nem tökéletes gömb lett, hanem inkább olyan, mint az a termés, amit kiskoromban imádtam szétszedni a parkban. (Aki tudja, minek a termése az a zöld, rücskös, szétmorzsolható gömböcske, írja már meg legyen szíves, és ideteszem!)

A lényeg persze a meggyújtása volt. Ahhoz képest egészen lassan borult lángba, de azt nagyon látványos módon tette, aztán irtóra belelendült. A legjobb rész pedig szerintem az, amikor már gyakorlatilag feketére égett a gömb, de néhol azért lángol és dögösen füstöl.

Jó vizuális kéjelgést!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.