Egy évig ragasztgatott össze 42 ezer gyufaszálat, hogy megtudja, milyen érzés meggyújtani

62654 szál gyufa.

Ez volt az előzetes tippje annak az amerikai férfinak, aki kitalálta, hogy összeragasztott családi gyufákból tökéletes gömböt fog alkotni, majd meggyújtja azt. Majdnem egy teljes évig tartott a ragasztgatás. A végén derült ki, hogy 42000 gyufa is elegendőnek bizonyult, a forma pedig nem tökéletes gömb lett, hanem inkább olyan, mint az a termés, amit kiskoromban imádtam szétszedni a parkban. (Aki tudja, minek a termése az a zöld, rücskös, szétmorzsolható gömböcske, írja már meg legyen szíves, és ideteszem!)

A lényeg persze a meggyújtása volt. Ahhoz képest egészen lassan borult lángba, de azt nagyon látványos módon tette, aztán irtóra belelendült. A legjobb rész pedig szerintem az, amikor már gyakorlatilag feketére égett a gömb, de néhol azért lángol és dögösen füstöl.

Jó vizuális kéjelgést!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.