Egy évig ragasztgatott össze 42 ezer gyufaszálat, hogy megtudja, milyen érzés meggyújtani

idióta rekordok
2018 február 15., 10:41
comments 114

62654 szál gyufa.

Ez volt az előzetes tippje annak az amerikai férfinak, aki kitalálta, hogy összeragasztott családi gyufákból tökéletes gömböt fog alkotni, majd meggyújtja azt. Majdnem egy teljes évig tartott a ragasztgatás. A végén derült ki, hogy 42000 gyufa is elegendőnek bizonyult, a forma pedig nem tökéletes gömb lett, hanem inkább olyan, mint az a termés, amit kiskoromban imádtam szétszedni a parkban. (Aki tudja, minek a termése az a zöld, rücskös, szétmorzsolható gömböcske, írja már meg legyen szíves, és ideteszem!)

link Forrás

A lényeg persze a meggyújtása volt. Ahhoz képest egészen lassan borult lángba, de azt nagyon látványos módon tette, aztán irtóra belelendült. A legjobb rész pedig szerintem az, amikor már gyakorlatilag feketére égett a gömb, de néhol azért lángol és dögösen füstöl.

Jó vizuális kéjelgést!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.