Indiában egy miniszter lehugyozott egy falat

Egészségügy
2018 február 15., 18:09
comments 110
Kalicharan Saraf (kék ruhában) növényt ültet még 2014-ben Dzsaipurban.
photo_camera Kalicharan Saraf (kék ruhában) növényt ültet még 2014-ben Dzsaipurban. Fotó: Arvind Sharma / The Times of India / AFP

Kalicharan Saraf, a legnagyobb területű indiai állam, Rádzsasztán egészségügyi minisztere az átlagosnál is kellemetlenebb helyzetbe került, amikor lefotózták, amint az út szélén lehugyozott egy falat:

link Forrás

A fotót az ellenzéki kongresszusi párt munkatársa töltötte fel a netre.

A miniszternek azért különösen kellemetlen ez, mert Narendra Modi miniszterelnök kormánya éppen hatalmas kampányt folytat a köztéri ürítés ellen, a közhigiéniát népszerűsítendő. Indiában kb. 500 ember még mindig a természetbe járt szarni/hugyozni.

Saraf nem akarta kommentálni a képet, csak annyit mondott, hogy szerinte „nem nagy ügy”. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.