Kereken 201 centis szőke férfit láttak

életmód
2018 február 15., 08:25
comments 60

2018. febr. 12., szemerkélő eső, borzalmas tömeg, mindenki haza a munkából és akkor 17.30 körül a többedik metrópótlóra felszállva a hátadnak ütköztem...bocsánatkérés... majd hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, hogy milyen magas vagy...201 cm válaszoltad...szőke haj, homokszínű kabát. A Lehel téren még leszállás előtt összetalálkozott a tekintetünk utoljára és egymásra mosolyogtunk. Leszállás után azonban a tömeg elsodort mellőled. Kérlek, ha magadra ismersz jelentkezz! :)

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.