Több mint 4000 kilométerrel odébb került elő az eltűnt síelő, és fogalma sincs, hogy került oda

A torontói tűzoltó, Constantinos "Danny" Filippidis barátaival ment el síelni New York környékére még február elején, majd egyik napról a másikra nyoma veszett. Most kedden került elő, amikor Kaliforniából hívta fel a feleségét, közel 4800 kilométerre odébb, mint ahol legutóbb látták. 

A 49 éves férfi a sacramentói reptérről telefonált, miután a felesége az utóbbi napokban komoly keresőakciót is indított utána. 

A férfi eltűnésekor óriási hóvihar tombolt, ez nagyban nehezítette a hatóságok munkáját is. 250 ember kereste amúgy Dannyt, többek között drónokat és helikoptereket is bevetve. 

Felesége azt tanácsolta, hogy hívja fel a rendőrséget, a kiérkező rendőröknek pedig elmondta, fogalma sincs, hogyan került át az ország másik felébe, annyira emlékszik csak, hogy utazott egy nagy teherautóval is. A reptéren még mindig a síruháját viselte. 

A férfinak állítólag új frizurája és új mobiltelefonja is volt, és nagyon kevésre emlékszik abból, ami az elmúlt héten történt vele. 

A sacramentói seriffhivatalban nem akarták elhinni a férfi sztoriját, mindaddig, amíg meg nem találták a nevét az eltűnt személyeket nyilvántartó adatbázisban. A férfi annyira emlékezett, hogy egy teherautó dobta be Sacramento belvárosába, ahol vett egy új mobilt, illetve beült egy fodrászhoz is. 

A hatóságok egyelőre nem gyanakszanak arra, hogy a férfi valamiféle kábítószer hatása alatt állt volna, viszont mivel felmerült, hogy esetleg valamilyen sérülést szenvedhetett, kórházba szállították megfigyelésre. (IBTimes)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.