Több mint 4000 kilométerrel odébb került elő az eltűnt síelő, és fogalma sincs, hogy került oda

külföld
2018 február 15., 06:23
comments 90

A torontói tűzoltó, Constantinos "Danny" Filippidis barátaival ment el síelni New York környékére még február elején, majd egyik napról a másikra nyoma veszett. Most kedden került elő, amikor Kaliforniából hívta fel a feleségét, közel 4800 kilométerre odébb, mint ahol legutóbb látták. 

A 49 éves férfi a sacramentói reptérről telefonált, miután a felesége az utóbbi napokban komoly keresőakciót is indított utána. 

A férfi eltűnésekor óriási hóvihar tombolt, ez nagyban nehezítette a hatóságok munkáját is. 250 ember kereste amúgy Dannyt, többek között drónokat és helikoptereket is bevetve. 

link Forrás

Felesége azt tanácsolta, hogy hívja fel a rendőrséget, a kiérkező rendőröknek pedig elmondta, fogalma sincs, hogyan került át az ország másik felébe, annyira emlékszik csak, hogy utazott egy nagy teherautóval is. A reptéren még mindig a síruháját viselte. 

A férfinak állítólag új frizurája és új mobiltelefonja is volt, és nagyon kevésre emlékszik abból, ami az elmúlt héten történt vele. 

A sacramentói seriffhivatalban nem akarták elhinni a férfi sztoriját, mindaddig, amíg meg nem találták a nevét az eltűnt személyeket nyilvántartó adatbázisban. A férfi annyira emlékezett, hogy egy teherautó dobta be Sacramento belvárosába, ahol vett egy új mobilt, illetve beült egy fodrászhoz is. 

A hatóságok egyelőre nem gyanakszanak arra, hogy a férfi valamiféle kábítószer hatása alatt állt volna, viszont mivel felmerült, hogy esetleg valamilyen sérülést szenvedhetett, kórházba szállították megfigyelésre. (IBTimes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.