Egy 17 éves fiatalember megcsinálta azt az ugrást az olimpián, amit ott még soha senkinek sem sikerült

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ritka eset, hogy egy műkorcsolya versenyen olyat lásson a közönség, amit még sosem, de magyar idő szerint péntekre virradóra ez történt a phjongcshangi téli olimpián.

A férfi műkorcsolya versenyen ugyanis az amerikai színekben induló Vincent Zhou megugrotta a négyes lutzot, hibátlan földetéréssel. 

Olimpián ilyet még senki sem mutatott be előtte, de más versenyeken se sokszor. 

Így:

Ez a felvétel még tavaly novemberben készült, a mostani olimpiai felvételeket a NOB már leszedette minden videómegosztótól. A fő különbség a fenti videó és az olimpiai között az, hogy az olimpián másik ruhában volt, ilyenben:

Vincent ZhouFotó: MLADEN ANTONOV/AFP

Zhou az amerikai korcsolyacsapat legfiatalabb tagja. (Businessinsider)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.