Egy 17 éves fiatalember megcsinálta azt az ugrást az olimpián, amit ott még soha senkinek sem sikerült

téli olimpia
2018 február 16., 04:26
comments 92

Ritka eset, hogy egy műkorcsolya versenyen olyat lásson a közönség, amit még sosem, de magyar idő szerint péntekre virradóra ez történt a phjongcshangi téli olimpián.

A férfi műkorcsolya versenyen ugyanis az amerikai színekben induló Vincent Zhou megugrotta a négyes lutzot, hibátlan földetéréssel. 

Olimpián ilyet még senki sem mutatott be előtte, de más versenyeken se sokszor. 

Így:

link Forrás

Ez a felvétel még tavaly novemberben készült, a mostani olimpiai felvételeket a NOB már leszedette minden videómegosztótól. A fő különbség a fenti videó és az olimpiai között az, hogy az olimpián másik ruhában volt, ilyenben:

Vincent Zhou
photo_camera Vincent Zhou Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP

Zhou az amerikai korcsolyacsapat legfiatalabb tagja. (Businessinsider)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.