Semjén Zsolt személyében prezentálja, hogy a vadászatnak semmi köze a politikához, és rehabilitálja Kádárt

A Fehova (fegyver, horgász, vadász) kiállításon nyilatkozott az Echo tévének a fővadász-miniszterhelyettes, és a 2021-re tervezett budapesti vadászati világkiállításról beszélt. A számtalan nagyszerű gondolat közül kiemelendő:

  • Kádár János és Fekete János politikailag és pénzügyileg konszolidálta a vadászatot.
  • A magyar vadászat és vadgazdálkodás csúcspontja volt az 1971-es világkiállítás.
  • A vadászatnak semmi köze a politikához. ;DDDDDDDDDD
  • A magyar vadászati kultúrát még belső-Ázsiából hoztuk: Hunor, Magor, Szent Imre herceg, Kittenberger Kálmán, Szent István, Wass Albert.
  • Sokaknak talán averziójuk van a vadászattal kapcsolatban, de a vaddisznópörkölttől már lényegesen kevesebb.
  • A vaddisznópörköltnek és a halászlének nagy a társadalmi támogatottsága.

És végül: A VADÁSZAT HUNGARIKUM!!!!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.