120 forint nyugdíjat kap egy öttevényi nő Magyarországtól

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Kisalföld számolt be Olga történetéről, aki a férjével 2007 májusában költözött Kolozsvárról Öttevényre. Az asszony tavaly nyárig dolgozott, mindig be volt jelentve. Először a román nyugdíjkorhatárt érte el, onnan közel 56 ezer forintnak megfelelő lejt kap nyugdíjként.

Tavaly átlépte a magyarországi nyugdíjkorhatárt is, az első nyugdíjszelvény 110 forintról szólta, amit aztán megemeltek előbb 115 forintra, majd 120-ra. A nő jelezte a nyugdíjbiztosítónak, hogy akár le is mond az összegről, sok vele a macera.
“Egy nyilvános vécét sem használhatok ennyiből” - mondta. (HVG)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.