Kivételesen nem volt pocsék az idő a phjongcshangi sípályán

téli olimpia
2018 február 18., 06:13
comments 7
A versenyben harmadik Alexis Pinturault átszakítja a képzeletbeli célszalagot.
photo_camera A versenyben harmadik Alexis Pinturault átszakítja a képzeletbeli célszalagot. Fotó: PHILIPPE MILLEREAU/DPPI

Marcel Hirscher megszerezte második olimpiai bajnoki címét. Az osztrák sielő hatalmas fölénnyel nyerte meg az óriásműlesiklást. A vasárnapi verseny különlegessége volt, hogy kivételesen nem volt borzalmas az idő, így kivételesen még nézők is voltak a versenyen.

A második helyet a norvég Henrik Kristoffersen, a harmadikat a francia Alexis Pintturault szerezte meg. A szám két magyar indulója közül Kékesi Márton 13,82 másodperces hátránnyal a 42. Samsal Dalibor 14,84 másodperces hátránnyal a 44. helyen végzett. 

„Erre a futamra vagyok a legbüszkébb, emiatt már megérte kijönni az olimpiára. Azt terveztem, hogy bevállalós legyek, ezt meg is valósítottam, nagyon élveztem ezt a futamot” – mondta a versenyt követően Kékesi. (Via MTI)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.