Tiborcz István felbukkant Orbán évértékelőjén

Januárban robbant a bomba, hogy az Európai Unió csalás elleni hivatala, az OLAF súlyos csalást állapított meg Tiborcz Istvánnak, Orbán Viktor vejének a volt cégénél, az Eliosnál (mindezt remekül összefoglalja ez a videó). Azóta a magyar sajtó tele van Tiborcz nevével, a kormány pedig igyekszik eltolni magától a felelősséget, azt állítják például, hogy a csalásban nem is Tiborcz, hanem Simicska Lajos az érintett.

A Tiborcz-ügy azonban láthatóan kínosan érinti a kormánypártot, a héten már kommunikációs utasítást is ki kellett adniuk, és a politikusaik szájába kellett rágniuk, mit mondjanak, ha felmerül Tiborcz neve.

Ennek ellenére, Tiborcz István vasárnap délután megjelent Orbán Viktor évértékelőjén a Várkert Bazárban, és a Fidesz krémjével együtt meghallgatta az apósát. A 168 óra le is fényképezte:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.