4-es-6-os villamos látott piros Mercedest; Vörösmart felé tartott a magyar Marilyn Monroe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

1. látás: Piros Mercedes a villamosról

Nekem egy e hét hétfői nagyon izgalmas Piros Mercis kölcsönös összekacsintás mosolygást és integetést is magában foglaló elő Valentin-napi látáskám van.

Szóval február 12-én hétfőn 17:45 körül a Mammutnál a Széna téren szaladtam át a szemerkélő havasesöben a 4-6-os villamos megállójához a zebrán. A mustársárga vállú és kapucnijú de lejjebb kockás flaneling mintás (sárga kék bordó kockák) és kékesszürke kötött sapkám alól siettemben kipillantva a zebránál egy darab várakozó Piros Mercedes gépkocsira lettem figyelmes, de ekkor még nem is az autóra, mert azt csak később próbáltam konstatálni és memorizálni, mivel ekkor csak egy tiszta kedves szempárt és egy csodálatosan csinos arcot láttam az autó volánja mögött. És persze olyan volt mintha ismernénk is egymást valahonnan, többször vissza tekintve egymásra mindig összeért a tekintetünk.

Mivel azonban futás közben hiába próbáltam rájönni, ha ismerjük is egymást akkor honnan, de mivel hölgy részéről is kérdő tekintetétöl kísérve és éppen elérve a villamosom (nyilván késésben voltam) egy végső megoldásként a kedves üdvözlő  integetés mellett döntöttem :) Melyet a részéről egy már-már fülig érő mosoly követett. Majd még vissza vissza tekingetés, míg mindkét forgalmi jármű zöldet nem kapott. Igy nekiindulva, félő lehetett hogy örökre elveszítjük egymást, ennyi volt. El is kezdtem gondolkozni hogy hogy tudnám nagyon gyorsan tudatni vele kilétem, miközben folyamatosan az elszáguldo autók közt kerestem azt a kedves mosolyt és ragyogó szempárt. De szerencsére kaptunk még egy esélyt a sorstól: a következő villamosmegállónál a Mechwart ligetnél ujra egymás mellé kerültünk Ő a piros autó volánjánál én pedig a sárga villamos második ajtajában állva, ujra összetalálkozott a tekintetünk és mosolyunktól kísérve Ő visszaintegetett ezzel jelezve kész viszonozni távolságtartó közeledésemet. Köszönöm

Ezután már elvesztettük egymást hiába kerestem autóját és tekintetét a hétfői forgalomban, nem láttam már sem a Margit hídon, sem a Jászainál. Talán Ő is Budán lakik ;) Ha magadra ismersz írj és deritsük ki honnan ismerjük egymást, ha pedig még nem akkor itt az ideje hogy ne csak távolról integessünk egymásnak. 

2. látás: Marilyn Vörösmart felé ment tovább

Keresem a lányt, aki mellett már 1x ültem Budapest felé, 2x-ra pedig visszafelé utaztunk együtt. Gyöngyösön szálltunk le, ő továbbment Vörösmart felé. Mindez a vizsgaidőszak kezdete előtt, december közepe körül történhetett.  Többször is egymásra mosolyogtunk a buszon, a megállóban a metakommunikácó félreérthetetlen jeleivel adta tudomásomra, hogy minket egymásnak teremtettek! A buszon egy úriember mögöttünk telefonon kérte meg egy hölgynek a kezét, ami mindkettőnk memóriájába örökre belevésődött. Fekete szoknyát, fekete harisnyát, kék bakancsot viselt, és fehér sálat. Közepesen hosszú barna haja volt, és egy Marilyn Monroe féle ismertetőjegye. Nem látok sok esélyt arra, hogy ezt olvassa, de ha mégis, akkor nagyon keresem!:D

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.