Balesetet szenvedett Simonka György fideszes képviselő

A Fidesz-frakció közleménye szerint Simonka György országgyűlési képviselő balesetet szenvedett Csongrád belterületén. 

„A gépkocsit nem ő vezette. A képviselő a balesetben könnyebben megsérült. Más személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja” 

- írja a párt.

A police.hu azt írta kicsivel dél előtt, hogy személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárás van érvényben Csongrádon, a Széchenyi út és a Damjanich utca kereszteződésében. A rendőrség a forgalmat a környező utcákba tereli. 

A rendőrség szerint egy személyautó és egy kistehergépkocsi ütközött 10 óra 45 perckor a Széchenyi út és a Damjanich utca kereszteződésében. A balesetben a személyautó egyik utasa megsérült - írták, de nem nevesítették a képviselőt.

Frissítés: Simonka György a parlamentből posztolt az esetről.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű