David Attenborough idén rottyon lévő állatokról szóló sorozattal tér vissza

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az idős korára egyre termékenyebbnek tűnő természetfilmes legenda, David Attenborough ötrészes, vadonatúj minisorozattal tér vissza a BBC-re. A globális, sokhelyszínes Planet Earth és Blue Planet után itt gyökeresen más lesz az alapkoncepció.

Minden epizódnak egy-egy konkrét állat - egy oroszlán, egy afrikai vadkutya, egy tigris és egy császárpingvin - lesz a főszereplője. Olyan állatok, akik régóta a közösségük - legyen az család, falka vagy raj - domináns vezetői, de most ilyen vagy olyan okból válságba, sőt kritikus helyzetbe kerültek, de ők megpróbálják állani a sarat és megvédeni magukat, illetve a közösségüket.

(via BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.