David Attenborough idén rottyon lévő állatokról szóló sorozattal tér vissza

Az idős korára egyre termékenyebbnek tűnő természetfilmes legenda, David Attenborough ötrészes, vadonatúj minisorozattal tér vissza a BBC-re. A globális, sokhelyszínes Planet Earth és Blue Planet után itt gyökeresen más lesz az alapkoncepció.

Minden epizódnak egy-egy konkrét állat - egy oroszlán, egy afrikai vadkutya, egy tigris és egy császárpingvin - lesz a főszereplője. Olyan állatok, akik régóta a közösségük - legyen az család, falka vagy raj - domináns vezetői, de most ilyen vagy olyan okból válságba, sőt kritikus helyzetbe kerültek, de ők megpróbálják állani a sarat és megvédeni magukat, illetve a közösségüket.

(via BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.