Egy szolnoki férfi forradalmasította a tolvajlást: ölelés közben lopta meg az áldozatait

A Szolnoki Törvényszék másodfokon helybenhagyta a Szolnoki Járásbíróság korábbi ítéletét, melyben lopás miatt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték azt a többszörösen büntetett előéletű, harmincas éveiben járó férfit, aki 2015 novemberében 15.000 Ft készpénzt, 2016 januárjában pedig egy okostelefont lopott Szolnokon.

Na de nem is akárhogyan!

A vádlott 2015. november 28-án este tizenegy körül az egyik szolnoki dohánybolt előtt az utcán játékból megemelt egy másik férfit, azzal az ürüggyel, hogy testsúlyát lemérje, és közben kivett 15 000 Ft készpénzt a férfi farzsebéből. Két hónnappal később pedig éjjel egy körül az egyik szolnoki kereszteződésnél az utcán elkérte egy ittas férfi okostelefonját, hogy valakit felhívjon, a hívás után visszaadta a készüléket, majd hálája jeléül megölelte a férfit, és eközben a kabátja zsebéből elcsente a telefont. (Szolnoki Törvényszék)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.