Egy szolnoki férfi forradalmasította a tolvajlást: ölelés közben lopta meg az áldozatait

bűnügy
2018 február 19., 18:18
comments 94

A Szolnoki Törvényszék másodfokon helybenhagyta a Szolnoki Járásbíróság korábbi ítéletét, melyben lopás miatt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték azt a többszörösen büntetett előéletű, harmincas éveiben járó férfit, aki 2015 novemberében 15.000 Ft készpénzt, 2016 januárjában pedig egy okostelefont lopott Szolnokon.

Na de nem is akárhogyan!

A vádlott 2015. november 28-án este tizenegy körül az egyik szolnoki dohánybolt előtt az utcán játékból megemelt egy másik férfit, azzal az ürüggyel, hogy testsúlyát lemérje, és közben kivett 15 000 Ft készpénzt a férfi farzsebéből. Két hónnappal később pedig éjjel egy körül az egyik szolnoki kereszteződésnél az utcán elkérte egy ittas férfi okostelefonját, hogy valakit felhívjon, a hívás után visszaadta a készüléket, majd hálája jeléül megölelte a férfit, és eközben a kabátja zsebéből elcsente a telefont. (Szolnoki Törvényszék)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.